КОМПОЗИТНИЙ ГАЗОВИЙ БАЛОН – ВИБУХОБЕЗПЕЧНИЙ, УДАРОСТІЙКИЙ, НАДІЙНИЙ

HPC Research Україна взяла участь в IX міжнародному LPG форумі 2018

24.09.2018 г.

HPC Research Україна взяла участь в IX міжнародному LPG форумі 2018

13-14 вересня в Києві відбулася міжнародна паливна конференція Ukrainian Petroleum Market 2018, в рамках якої 14 вересня відбувся IX міжнародний LPG форум. Традиційно форум об’єднав великих виробників скрапленого газу, LPG-трейдерів, роздрібних операторів, а також постачальників устаткування і сервіс-компанії. Саме сегменту пропан-бутану був присвячений IX міжнародний LPG форум, як актуальному і важливому компоненту паливно-енергетичного комплексу України.

В ході офіційних і неофіційних частин заходу учасники форуму мали можливість налагодити міжнародні партнерські відносини, обмінятися ідеями та досвідом, залучити потенційних інвесторів, обговорити проблеми галузі та виробити консолідовані дії, спрямовані на розвиток LPG – ринку і супутнього сервісу на території України.

 

Як завжди організатором заходу виступила незалежна консалтингова компанія UPECO, видавець фахового журналу НафтоРинок.

 

Компанія HPC Research Україна була люб’язно запрошена організаторами на IX міжнародний LPG форум і взяла участь в цьому важливому заході, де представила довгоочікувану новинку – 12,7 літровий вибухобезпечний композитний газовий балон HPCR широкого призначення.

LPG Forum 2018

Даний газовий балон розширить лінійку композитних газових балонів HPCR, представлених в Україні і доповнить популярний об’єм 24,5 літра черговим зручним і затребуваним серед споживачів 12,7 літровим балоном для скрапленого пропан-бутану. Зараз даний балон проходить в Чехії останні випробування і сертифікацію, після чого буде запущений у масове виробництво.

Композитные газовые баллоны HPCR

Нагадаємо, що такий балон може застосовуватися як в побуті, туризмі та кемпінгу, так і у професійній сфері. Володіючи високими експлуатаційними якостями, серед яких – мала вага, стійкість до корозії, вибухобезпечність, ударостійкість, композитний газовий балон HPCR виводить використання пропан-бутану на новий рівень зручності і безпеки, залишаючи металеві газові балони далеко «в минулому».

 

За попередньою інформацією новий 12,7 літровий композитний газовий балон буде доступний в роздрібній мережі українських рітейлерів з середини листопада 2018 року.

Наші контакти